Skip to main content
Therapy areas banner)

ARII TERAPEUTICE

NE CONCENTRĂM PE GĂSIREA DE SOLUȚII PENTRU NEVOILE MEDICALE ALE PACIENȚILOR

Misiunea CSL Vifor este de a ajuta pacienții din întreaga lume care suferă de boli grave și cronice să ducă o viață mai bună și mai sănătoasă.

Lucrând îndeaproape cu medici, pacienți și grupuri de susținere a pacienților, suntem capabili să recunoaștem nevoile medicale nesatisfăcute, dezvoltând astfel terapii inovatoare pentru pacienții cu afecțiuni grave și de lungă durată, pentru care există în prezent puține sau nicio opțiune terapeutică.

leaders in iron deficiency

SPECIALIZARE ÎN TRATAMENTUL DEFICITLUI DE FIER

Cu expertiza noastră în materie de deficit de fier și anemie feriprivă în insuficiența cardiacă, boli de rinichi, afecțiuni gastrointestinale și boli inflamatorii intestinale, în gestionarea sângelui pacienților și sănătatea femeii, ajutăm pacienții afectați de aceste boli să ducă o viață mai bună și mai sănătoasă.

Aflați mai multe
Nephrology Banner

EXPERTIZĂ ÎN NEFROLOGIE

Oferim pacienților o gamă largă de produse și soluții pentru o serie de afecțiuni legate de insuficiența funcției renale - anemia din boala cronică de rinichi, boli minerale și osoase, conservarea și îmbunătățirea funcției renale, precum și afecțiuni asociate insuficienței renale și tratamentului acesteia.

Aflați mai multe
cardio renal

CARDIO-RENAL

Cu expertiza noastră în managementul fierului și nefrologie, ne adresăm nevoilor nesatisfăcute din domeniul cardio-nefrologiei, stabilim noi standarde de îngrijire și ajutăm pacienții din întreaga lume să ducă o viață mai bună și mai sănătoasă.

Aflați mai multe